maanantai 14. marraskuuta 2016

Puujalkapostaus 5

Kaikki varmaan tietää jo otsikosta mitä on luvassa. Ei heikkohermoisille tai -huumorintajuisille, lukemisen voi vielä lopettaa tähän.


Tapahtui labrassa: osallistujalistasta luettiin poissaolijan nimi ja kysyttiin, tietääkö joku tarkemmin. Kaverit totesivat kyseisen henkilön olevan vielä reissussa Perussa. Tommi: kurssille tulo on siis peruuntunut eheheh

Joskus päädyin miettimään eläinten nimiä ja totesin, että monille tutuille eläimille on olemassa merelliset vastineet: merilehmä, merihevonen, merinorsu ja jopa merijänis (nilviäinen). Petoeläimiä merestä kuitenkin löytyy vähemmän. Merileijonan jälkeen tuli mieleen lähinnä merikarhu, joka voi viitata myös inhimillisempiin kuvioihin, mutta entä vesipetojen vastine sudelle? Se tunnetaan varmaankin nestehukkana.

Jos kahvi maistuu sukkamehulta, se on luultavasti seissyt liikaa. Tai sitten sen ei kannattaisi olla juoksevassa muodossa lainkaan.

Näin joku aika sitte unta, jossa joku kaveri oli käyttäny photoshoppia ja muokannu Pommac-pullon etikettiin meikäläisen naaman ja tekstin Tommac. En tienny et näinki voi käydä mut selvästi keksin jopa unissani parempia puujalkoja ku valveilla ollessani... :D

Ajoin porukoitten kans mökille ja nähtiin hirvivaaran merkki. Iskä: "Elk Mountain vai Moose Hill?" Äiti: "Nyt ei kannata ajaa hirveen kovaa." Ei taida olla kovin epäselvää mistä oon huumorintajuni periny.

Jouduin viemään ainoan nettitikkumme pariksi päiväksi kotoa, mikä harmitti isääni. Mökiltä edellisenä päivänä tuodut kymmenkunta kalaverkkoa olivat vielä selvittämättä. Äiti iskälle: Nythän saat viettää nämäkin päivät verkossa.

Iskältä kysyttiin, onko mitään soitinta, jota meiltä ei löytyis. Iskä: Vanhaa harppua ei oo tullu hommattua.

Vein oman huoneeni huonokuntoisen roskakorin näytille alakertaan, kun äiti muisteli sen olevan rikkinäinen. Äiti katsoi roskista hetken ja sanoi: Täähän on ihan... (katsoimme hetken toisiamme ja oivalsimme yhteen ääneen:) ROSKISKAMAA!!! :DDDD

Ai et muka saanu tarpeeks? Täältä löytyy vanhempaa ja lahompaa puutavaraa...


(P.S. Kun sanan "kanaviillokkia" kirjaimet järjestetään uudelleen, saadaan "viinakalalokki". Lienee viskisiepon sukulainen.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti